"Κανένας αυτοματοποιημένος τρόπος παραγωγής δεν έχει βρεθεί να υποκαταστήσει το βελονάκι!"

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα ......

   
  Καλημέρα σας , όπως θα είδατε όσες περάσατε από το blog μου πολλές από τις φωτογραφίες των αναρτήσεων μου  λείπουν .....
Πριν δύο  μέρες δέχτηκα μια πρόσκληση στο e mail μου  για να ενταχθώ σε ένα κύκλο μιας ομάδας στο google +  , δεν ήξερα τι ήταν αλλά αφού είδα google το θεώρησα ασφαλές και μπήκα να δω.
 Έτσι ανακάλυψα ότι  το google+ είναι κάτι σαν το facebook και μου άρεσε η ιδέα και αποφάσισα να φτιάξω ένα προφίλ .
Στο προφίλ εμφανίστηκαν 2-3 άλμπουμ με φωτογραφίες από ένα blog που είχα αρκετά χρόνια πριν και  με άλλο  gmail .
Μου έκανε εντύπωση που  υπήρχαν αλλά μια και  ήταν ωραίες εικόνες είπα να τις αφήσω, μόνο ένα άλμπουμ  με καμιά δεκαριά φωτογραφίες προφίλ από το παλιό blog αποφάσισα να το σβήσω , μου έβγαλε μια ειδοποίηση ότι θα χαθούν εικόνες από το blog αν συνεχίσω την ενέργεια  αλλά αφού  ήταν του παλιού  blog  δεν με πείραζε ...... έκανα  όμως μεγάλο λάθος το πρόβλημα δημιουργήθηκε εδώ  σε αυτό το blog , ξεκίνησα λοιπόν να διορθώσω το λάθος και  πέρασα ξανά τις φωτογραφίες απο τις αναρτήσεις που έλειπαν και αφού ζαλίστηκα  βέβαια  απο αρκετή ώρα δουλειάς έκλεισα το laptop .
Σήμερα που άνοιξα το blog ανακάλυψα οτι έλειπαν πάλι φωτογραφίες δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες ή από τις ίδιες αναρτήσεις  αλλά έλειπαν....... και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω να τις αναρτήσω ή χαμένος κόπος γιατί το blog έχει πάθει κάποια ζημιά ;
Να ξεκινήσω μήπως ένα νέο  blog; και αν ναι    με νέο email;



4 σχόλια:

  1. Εύη χάθηκε η Λιλίκα! Πάνω που την είχα συνηθίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα βάλει κι εγώ τη φωτογραφία με τα σκουφάκια σου στο ravelry και χάθηκαν και από εκεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύη ίσως να μπορέσεις να το διορθώσεις. Για δοκίμασε αυτό. Από έναρξη πάνε βοηθήματα, εργαλεία συστήματος, επαναφορά συστήματος και το πας πίσω στην ημερομηνία που θέλεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

down-up